Veranderingen meegemaakt en nog steeds voelbaar…

Donderdag 10 Mei 2012 >> Het is nu kort voor etenstijd, maar kon het niet nalaten toch nog even iets te schrijven voor op mijn weblog. Een heleboel dingen meegemaakt, vanochtend nog zwaar geemotioneerd na een gesprek met de rechter die me vertelde dat ik hier nog drie weken moest verblijven, maar later op de dag verbeterde mijn stemming. Voor mijn gevoel heb ik vanmiddag, kort na het gesprek, wel het klokje rond geslapen, en voel me nu uitgerust en ontspannen. Hoe deze avond verder zal gaan verlopen weet ik nog niet, ik hoop echt dat ik niet lang meer hoef te blijven hier… Mijn toekomst op korte termijn ligt niet hier, maar in Amstelveen.

Groejtes en liefs van Boudewijn……..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: