Aanzienlijke verbetering niveau van welzijn.

Zaterdag 12 mei 2012 >> Ja, het is alweer zaterdagmiddag, buiten schijnt zo nu en dan de zon en ik zit geregeld even op het binnenplein op de kliniek te genieten van de zonnewarmte. Mooi is wel het feit dat er sinds afgelopen vrijdagavond sprake is van een aanzienlijke verbetering kwa niveau van welzijn. Heb inmiddels al vele contacten gelegd met medepatienten en daarbij is er ook niet zelden sprake van veel humor. Aardige mensen waarmee ik het goed kan vinden, en mensen kunnen duidelijk zien dat het aanzienlijk beter met mij gaat sinds afgelopen vrijdagmiddag.

http://www.youtube.com/watch?v=mKVyiNI3_2U&feature=bf_prev&list=UUHVN4wDXs2bK2_pNQuYq6nA

Ik heb eigenlijk heel veel zin om mijn huisje in Amstelveen eens helemaal af te ronden kwa inrichting. Dat oogt ook wat prettiger voor een ander. Ik ben erg gehecht aan mijn huisje en hoop er binnenkort weer terug te keren. Er is geen enkele reden meer om mij nog veel langer hier in de kliniek opgenomen te houden. Ik zou het fijn vinden om aan mijn huis verder te gaan werken, wat met bovendien ook een voldaan gevoel zou geven.

Binnen de kliniek hier hoor je ook heel wat verschillende verhalen van mensen, en het eten is verder goed verzorgd. Er is een grote huiskamer met een mooi LG televisiescherm en een dvd homecinema set, om dvd’ s mee te kunnen afspelen en het geluid van de televisie. Het is ook wel weer eens lekker om zo nu en dan een avondje televisie te kijken. En zo zijn er meerdere dingen die ik eigenlijk weer doe sinds vele maanden tijd. Een duidelijke vooruitgang. Vanwege mijn grote inlevingsvemogen in de situatie van patienten, en mijn 25 jarige ervaringsdeskundigheid in de psychiatrie zou ik zo als helpende het team kunnen helpen versterken. Als mij daarom zou worden gevraagd zou ik er onmiddellijk enthousiast voor raken. Persoonlijk ben ik het meest geraakt door het werk van de bekende psychiater Jung, welke mij het meeste aanspreekt. Al denk ik wel dat zijn gedachtengoed mij nog niet ver genoeg gaat.

Verder hoop ik in de toekomst naast dit alles serieus verder te gaan met het draaiende houden van de vaak genoemde nieuwe radiozender, verder bouwen op het werk van |Jung, en de astrologie. Dat zijn eigenlijk de drie grootste interesses die er in mij leven, en waarvan ik hoop dat ze in vervulling kunnen gaan in de toekomst.

Ik heb, kort samenvattend, veel zin in het leven gekregen, en hoop dat ik in de nabije toekomst weer thuis ben en allereerst eens te beginnen met het inrichten van mijn woning, het gereedmaken van deze taak, en om daarna verdere plannen te gaan uitvoeren…

Ik hoop natuurlijk ook weer spoedig contact te mogen krijgen met Floor, want haar heb ik wel heel erg gemist de afgelopen vier maanden. Ik ben erg benieuwd hoe het met haar gaat, en of ze het nog leuk zou vinden om ons contact te heraktiveren. Dat dat in een keer niet lukte is logisch, al was het alleen maar om het feit dat ze mij jarenlang de verkeerde medicatie hadden toegeschreven. Met de Seroquel is niks mis, wel met de Carbamazipine, welke alle voordelen van Seroquel weer volledig teniet  doet. De Carbamazepine gebruik ik nu al enige tijd niet meer, en heb in plaats daarvan Depakine gekregen, en dat bevalt mij vele malen beter…..

Tenslotte nog een mededeling van huishoudelijke en technische aard. Deze weblogsite kun je nu ook bereiken door rechtstreeks in te typen: www.wakkerbewustzijn.com  . Het is mooi weer, jammer genoeg heb ik hier nog geen vrijheden. Toch hoop ik eerdaags weer een gesprekje te hebben met de hulpverlening en ik hoop dat ze eindelijk gaan inzien dat ik me goed voel en het leven dolgraag weer thuis wil en zonder problemen ook kan gaan oppakken.

Groetjes van Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: