Wederom een mooie lentedag en goede stemming…

Zondag 13 mei 2012 >> Wederom is het vandaag een mooie lentedag en we hebben daarnet met z’n allen buiten op de binnenplaatst uitgebreid gegeten, de lunch, en dat alles met prachtig mooi weer.

Vanmiddag komt mijn moeder, samen met goede vriend Rob op visite. Lijkt me erg gezellig, en ik hoop sowiezo dat ik op korte termijn weer naar huis mag gaan. |Ik heb veel zin om de inrichting van mijn woning gereed te maken. Liefst nog voor de zomer. Verder hoop en verlang ik naar een nieuwe kennismaking met Floor, want haar heb ik in het bijzonder al maandenlang moeten missen door de omstandigheden. Ik weet ook niet honderd procent zeker waar zij nu is, waarschijnlijk niet meer op de gesloten afdeling op Spaarnepoort in Hoofddorp, mogelijk wel in het hotel in Amstelveen waar ik haar de laatste keer heb afgezet, en anders mogelijk woont ze weer tijdelijk in bij haar zus. Ik mag Floor erg graag, het is een lieve, hartelijke vrouw en hoop haar dus binnenkort weer te ontmoeten, zonder weer opnieuw geconfronteerd te gaan worden met een web vol problemen….

Lieve groeten van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: