Positieve dag, morgen mogelijk vertrek buurvrouw Charlotte naar andere locatie, veranderingen nog altijd voelbaar op afdeling…

Haarlem, maandag 14 mei 2012 >> Daarnet kreeg ik te horen dat mijn buurvrouw Charlotte waarmee ik bevriend ben geraakt naar een bestemming elders zal worden overgeplaatst. Heel attent van haar dat ze dat even kwam zeggen, met wat lekkere dingetjes erbij om te eten. Ik heb haar beloofd dat ik haar op de locatie die zij noemde zal komen opzoeken. Lijkt me ook leuk, al is dat gezelschap wel iets wat ik erg ga missen, en wat dat betreft hoop ik eigenlijk ook weer binnen afzienbare tijd naar huis te kunnen terugkeren, want dat is wat gemakkelijker contact leggen en onderhouden dan vanaf hier in Haarlem.

Vanmiddag werden er door Charlotte en iemand van de verpleging wat blikjes cola geregeld voor mij. Ik ben benieuwd wat er vanavond te eten is hier. Meestal zijn de maaltijden altijd goed verzorgd hier. Wil wel nog wat kletsen met Charlotte, alvorens zij zelf vertrekt, mogelijk vertrekt, want ik begrijp van haar dat dat vertrek nog niet volledig 100% zeker zal zijn. Lijkt me leuk om dit contact te handhaven.

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: