Bloedtest ondergaan, wandelen onder begeleiding, uitzicht op vrijheid…

Haarlem, woensdag 16 mei 2012 > Vanochtend rond elf uur heeft een arts op de afdeling een bloedtest afgenomen bij mij, om de Dekapine spiegel te kunnen controleren. Aanstaande vrijdag hoop ik te horen wat de uitslag van die test is. Tijdens die priksessie had ik wel last van hevige psychosomatische klachten en pijnen, en een gevoel alsof het bloed iut mijn hoofd weg was getrokken. Dit ging echter vrij snel over.

Gisterenavond samen met iemand van de verpleging ben ik nog even langs Vomar gegaan voor wat frisdranken in te slaan en wat zakdoekjes voor de nacht. Voor komende nacht had ik bij de huisarts hier wat neusdruppels besteld in de vorm van twee spray flesje…

Komende avond ga ik weer een eindje wandelen onder begeleiding, en ze zijn hier op de afdeling erg tevreden over mij.

Mijn IBS loopt in de loop van komende week af. In principe mogen ze me dan niet langer vasthouden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: