Aktiviteiten op Zuiderpoort , interesse in mogelijke overplaatsing open afdeling Amstelveen…

Het was vandaag een prachtige voorjaarsdag en heb uitgebreid genoten van het zonnige weer. Na de lunch zijn we met een groepje, onder begeleiding, naar de volkstuintjes geweest, deze bevinden zich ergens aan het begin van de provinciale weg van Haarlem naar Amstelveen, en de tuintjes zelf bevinden zich vlakbij het stukje snelweg vanaf de A9, afslag Haarlem-Zuid. Weinig last van het verkeer, maar het was wel heel erg benauwd, beetje onweersachtig weer.
Ik begrijp dat ik rond het aflopen van mijn IBS (de datum heb ik opgevraagd, maar ze zijn nu aan het overdragen bij de verpleging) weer een gesprek krijg met mijn psychiater hier. Ik heb er nog eens uitvoerig over nagedacht, en sta zeker ook open voor een mogelijke overplaatsing naar en vervolg-opname op de open afdeling in De Amstelmere te Amstelveen. Dat is bovendien in mijn eigen woonplaats, en dan wordt het zowel voor mijzelf als voor mijn moeder gemakkelijker om me op te zoeken. Goede vriend Rob is momenteel met vakantie en mijn moeder is in die tussentijd niet in staat om zelf hier naar Haarlem toe te reizen om me te komen opzoeken. Bovendien heeft ze de zorg over mijn hond Debby, deze is hartpatient en verdient de nodige zorg en aandacht. Als ik in Amstelveen zou zijn dan wordt het wel een stuk gemakkelijker voor haar om langs te komen, en dan is het ook gemakkelijker voor me om haar te gaan bezoeken. Ik hoop dan wel voldoende vrijheden te hebben en dat de opnameduur ook niet al te lang zal duren. Het zou wel een enorme verbetering zijn ten opzichte van de huidige situatie hier, waar de verveling langzaam maar zeker toch begint toe te slaan. In principe zeg ik dus JA tegen een mogelijke vervolgopname op De Amstelmere, en kan eventueel ook direkt naar huis en de nachten voorlopig bij mijn moeder thuis doorbrengen. Zij beschikt immers over een logeerkamer. Ook dit laatste lijkt me een mogelijke zeer goede oplossing!

Met vriendelijke groeten,
Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: