Familiegesprek , wandeling buiten en overig nieuws…

Haarlem, dinsdag 22 mei 2012 >> Afgelopen middag na afloop van de lunch heb ik met een erpleegkundige uitvoerig gesproken over belangrijke onderdelen van mijn leven en heb ik enkele dingen geprobeerd te verduidelijken die anders mogelijk op misverstanden hadden kunnen uitlopen. Het betrreft hier met name verkeerde conclusies die getrokken zouden kunnen worden aan bepaalde dingen die ik schrijf of vertel…

In de loop van de komende week zal er een bespreking plaatsvinden naar aanleiding van mijn opname hier. Intussen ben ik toch blij dat ik over het algemeen toch vrij goed in de gelegenheid word gesteld om te wandelen onder begeleiding van iemand van de verpleging, Voor mijzelf is dat ook prettiger, aangezien Schalkwijk nou net een gedeelte in Haarlem is wat ik niet zo goed ken en waarin je gauw kunt verdwalen. Een winkelcentrum is hier vlak om de hoek, hooguit tien minuten lopen vanaf het ziekenhuis.

Afgelopen middag heb ik meegeholpen met het voorbereiden van de avondmaaltijd, en dat was ook best leuk om te doen. Nu vanavond kunnen we weer genieten van de patio, de binnenplaats waar het met deze temperaturen een stuk aangenamer vertoeven is dan vanochtend toen werklui bezig waren om werkzaamheden te verrichten aan het dak van de patio. Toen kon niemand de binnenplaats op of eraf, en de deur was hermetisch gesloten. Zelfs iemand van de verpleging merkte op dat dat wel erg benauwend kan zijn, erg drukkend met al die over het algemeen toch vrij zieke mensen bijelkaar…

Intussen maak ik nog dagelijks met veel plezier gebruik van mijn mobiele telefoon van Lycamobile. Bij deze aanbieder kan ik bellen met mensen met een vaste aansluiting binnen Nederland voor nog geen 7 cent per minuut. Dat is erg voordelig en nog prepaid ook. Je zit dan dus niet vast aan een abonnement e.d.

Komend weekeinde verwacht ik eindelijk weer eens bezoek, mijn moeder samen met goede vriend Rob die dan ook weer terug is van vakantie. Ik mis die bezoekjes best wel, net als mijn vertrouwde omgeving en ik mag daarin ook eerlijk zijn…..

Met vriendelijke groeten,

Boudewijn de Kat…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: