Betere conditie, wandelingen buiten , over mijn ,woning…

Haarlem, donderdag 24 mei 2012 >> Vandaag ben ik twee keer met iemand van de begeleiding buiten gaan lopen, waarvan de laatste keer naar een nabijgelegen supermarkt en na afloop nog een haring gegeten bij een haringkraam. Het was wederom prachtig weer met hoge temperaturen, gelukkig wel een iets frissere wind… Bij de tweede wandeling rond het ziekenhuis wezen wandelen, wel weer vrij snel thuis.

Vanavond komt als het goed is goede vriend Rob weer van vakantie terug uit Turkije. Dan denk ik weer aan mijn mooie huisje en de mooie geluids- en videostudio die ik daar heb ingericht om videoproduk-ties en audioprogramma’s te kunnen maken.. Ik kan daar echt uren mee bezig zijn en de mooste programma’s op het gebied van audio en video maken. Waar ik dan ook erg naar uit zie.

Vanmiddag ook nog een brief aan een bekende gestuurd en ik hoop dat deze morgen aan komt.

Toch merk ik dat het met mijn conditie beter gesteld is dan lang het geval was, ook op lichamelijk gebied. Het leeft ook veel prettiger…

Groetjes van Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: