Zuiderpoort, een van de betere klinieken, aktiviteiten van vandaag waaronder gesprek met arts…

Haarlem, vrijdag 25 mei 2012 >> Vandaag een vrij aktieve dag. In de ochtend een gesprek gehad met de arts, waarin ik heb aangegeven dat het gebruik van de nieuwe medicatie mij innerlijk rustiger maakt en dat ik er gezondere leefgewoontes op na begin te houden in vele opzchten. Daarnaast heb ik aangegeven dat ik me weer net zo goed voel als op de Amstelmere, waarmee ik eigenlijk bedoel de laatste fase van de laatste opname.Heb ook uitgelegd wie mijn spv’er is bij ggz ambulant en ook de rol van D. een andere bekende duidelijker gemaakt. Ik zou graag zien dat de behandeling zoals deze plaatsvond voor deze opname voort te zetten. De medicatiewijziging maakt dat ik me veel sterker voel en rustiger (innerlijk).

Kort daarna ben ik met een groepje en iemand van de verpleging wat kleine boodschappen gaan doen in het winkelcentrum vlakbij. Daarna weer een wandeling gemaakt naar de volkstuintjes hier vlakbij, samen met een verpleegkundige van de open afdeling.

Vanavond hebben we met z’n allen gebarbequed, waarbij ik bovendien de kok aktief heb geholpen daarmee. Eten is over het algemeen goed geregeld hier, en bij andere instellingen zie ik dat nog weleens anders… Daarnaast zijn er ook aktiviteiten mogelijk, waarbij opvalt dat daar gelukkig niet zo demotiverend veel nadruk op wordt gelegd als op de Amstelmere…

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: