Overplaatsing naar De Amstelmere B0

Amstelveen, donderdag 7 juni 2012 >> Sinds vanmiddag omstreeks kwart over twee heb ik hier gearriveerd op de open afdeling in De Amstelmere. Met toestemming van de arts hoefde het vervoer hier naar toe niet per ambulance plaats te vinden, maar heeft Rob me hier naar toe gebracht. Ik heb inmiddels al een intakegesprek gehad en de arts zou vanmiddag later nog even langskomen om te luisteren naar mijn luchwegen. Sinds een aantal dagen voel ik me behoorlijk grieperig, het lijkt een soort bronchitis te zijn…

De drie halve uurtjes vrijheden uit Haarlem heb ik hier mee naar toe genomen en mogen dus blijven plaatsvinden. Later kunnen de vrijheden eventueel worden uitgebreid…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: