Overplaatsing naar open afdeling goede zaak, draagt bij tot verdere ontwikkeling bewustzijnsniveau…..

Amstelveen, zaterdag 9 juni 2012 >> Eigenlijk de gehele achterliggende periode waarin ik opgenomen was op de gesloten afdeling op Zuiderpoort in Haarlem was al gunstig. Vaak gaan herstelprocessen op bewustzijnsniveau gepaard met lichamelijke klachten die ik sinds mijn opname dan ook rijkelijk heb moeten doorstaan, continu. Toen zware verkoudheidsklachten en griepachtige verschijnselen zich verder hadden doorontwikkeld tot een serieuze bronchitus, de afgelopen dagen, werd ik overgeplaatst naar een gunstigere omgeving, namelijk de open afdeling hier in Amstelveen! De arts hier erkende het probleem en heeft antibiotica voorgeschreven, een peniciline-kuur van vijf dagen lang. Leuk is het niet altijd, vooral de nachten hevige hoestbuien en pas overdag kom ik wat aan rusten toe, al lijkt de temperatuur wel wat te gaan afnemen…

Bewustzijn is voor mij persoonlijk al een groot deel van mijn leven iets waar ik veel waarde aan hecht en waarop ik mijn leven baseer. Voor anderen is en blijft het nog een mysterie, al zal uiteindelijk iedereen dit proces ondergaan! Pas vanuit die ervaring vloeit inzicht toe, het daadwerkelijk kunnen voelen en begrijpen van hogere vormen van bewustzijn.

Deze bewustzijnsontwikkeling omvat alles, en is met name van belang voor het toegroeien naar mijn tweelingziel, waarover ik al eens eerder heb geschreven. Het ego-gedeelte probeerde mij weer om de tuin te leiden en het feit dat er al weer zoveel tijd heen is gegaan na het laatste contact met F., aan te geven als motief om negatief te denken, maar wat een onzin eigenlijk. Gevoelens waren toen krachtig, deze zijn tijdloos en wederzijds, en tweelingzielen hebben altijd een onverbrekelijke lijn, al waren er ook van mijn kant zeker nog wel dingetjes om aan te werken de achterliggende periode en in geringere mate ook nog in deze periode in de Amstelmere…

Ze hebben me hier geplaatst op een kamer, nummer 5, heerlijk rustig. Vanmiddag even bezoek gehad van mijn moeder en een kennis van mij en deze dagen eerst eens herstellen van de bronchitus. Het kan alleen maar beter worden, zeker zo met het uitzicht op einde 2012, en mogelijk heb ik dan toch weer wat gezelschap om me heen, zoals al eerder in onze bedoeling lag. Je weet het maar nooit…

Lve.groeten, Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: