Hoop op betere tijden , stemming iets verbeterd en gestabiliseerd.

Amstelveen B0, de Amstelmere, zondagochtend 17 juni 2012 >> Alvorens ik zodirekt ga slapen nog even een klein berichtje voor op mijn weblog. Hoewel het telepatische contact met Floor aanvankelijk nog wat instabiel was, lijkt ook deze situatie te verbeteren. Haar energie is op steeds meer momenten verspreid over de dag in lichte mate weer voelbaar. Maar de onderlinge communicatie is wel veel duidelijker geworden.

Wel meen ik uit die energie te voelen, datgene wat ikzelf ook geregeld voel, namelijk het feit dat we het echte contact van mens tot mens wel heel erg missen. Het wordt tijd om daar eens verandering in aan te brengen, te beginnen telefonisch, zodra ik zeker weet waar ze verblijft en wat het juiste telefoonnummer is. Ik mag binnenkort ook meer vrijheden gaan verwachten, en deze worden ook opgebouwd, om samen met een goede vriend vast stapsgewijs verder te kunnen gaan met het gereed maken van mijn woning.

Ik hoop dat het contact met Floor, als ze zover is en eraan toe is, weer hersteld zal worden. Ze heeft tijdens ons laatste telefoongesprek van maart jongstleden wel duidelijk aangegeven dat ze me liever alleen en persoonlijk wil spreken, en dat wil ik eigenlijk ook wel, zonder anderen erbij. Ik weet niet of zoiets in haar nog uiterst onduidelijke leefsituatie ook mogelijk is, misschien is het toch goed om eerst even telefonisch contact te hebben. Maar ik zou haar eigenlijk ook liever persoonlijk willen zien, zoals ze dat ook zelf wil. Ik wil voor haar vechten, en voor het behoud van ons contact. Ze is ook meer dan de moeite waard om te vechten in alle opzichten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: