Stroomstoring op De Amstelmere, positievere levenshouding…

Amstelveen, zaterdag 23 juni 2012 > Vanochtend was er hier op de kliniek, de open afdeling, een stroomstoring, waardoor er geen stroom aanwezig was in de kamers van mensen en andere delen van de kliniek. Na enige tijd kwam er een technicus om de storing te verhelpen. Het bleek een doorgeslagen zekering te zijn in de centrale meterkast, bij de ingang van de afdeling. Binnen relatief korte tijd was de storing dan ook weer opgeheven…

Ik probeer me positiever op te stellen ten aanzien van het zelf. Dat verhoogt je levenskwaliteit en heeft ook andere voordelen. Dat is ook leuker en prettiger voor andere mensen, als ik hun tegenkom…, en voor mijzelf!!  Heb er eigenlijk ook helemaal geen zin meer in om negatief te denken, en zie liever dat het ego in dezen anders geprogrammeerd gaat worden, en zijn invloed gaat verliezen. Dat kan alleen maar door ermee te oefenen. En vanmiddag word ik om twee uur opgehaald en ga dan naar het huis van mijn moeder waar ik vanavond wat ga eten. Ik ben dan vanavond om zeven uur weer terug op de afdeling. Lijkt me leuk om na lange tijd weer eens in het ouderlijk huis te zijn…

Mijn emotionele gestemdheid is vanochtend en vanmiddag vrij goed…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: