TELEURGESTELD !

Amstelveen, maandag 25 juni 2012 >> Gisteren heb ik geprobeerd om contact te leggen via de telefoon, met Flor. Vreemd genoeg hoorde ik dat ze me niet wilde spreken. Dat was een grote schok voor mij, en ben diep teleurgesteld! Vraag is nu, hoe overleef ik deze situatie en hoe ga ik nu verder onder deze omstandigheden… Deze ziels-pijn is moeilijk te verdragen, al heb ik wel nog een klein beetje hoop op een soort van toekomstig wonder in dezen…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: