Mindere dag, bezoekje aan mijn moeder.

Amstelveen, 6 juli 2012 >> Afgelopen dag was een vrij rustige dag en ben vanmmiddag even langs mijn moeder geweest, waar ik heb gegeten. Mijn stemming was wisselend deze keer, in de ochtend nog vrij goed, maar naarmate de dag vorderde, steeds minder. Nu, vlak voordat ik ga slapen, trekt de stemming weer ietsje bij in de positieve richting.

Overmorgen moet ik voor onderzoek bij het CBR (centraal bureau rijvaardigheid) komen voor een onderzoek, vanwege een aantal verkeersovertredingen in kortere tijd, voor mijn opname. Ik werd toen nog negatief beinvloed door de verkeerde medicatie, maar gelukkig is dat nu gewijzigd. Het rijbewijs is niet ingevorderd maar wel tijdelijk geschorst. Iemand van de verpleging gaat zaterdag met mij mee. Het onderzoek vindt plaats in Amsterdam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: