Slechte stemming na onderzoek rijvaardigheid.

Amstelveen, zaterdag 7 juli 2012 >> Ik kom net terug uit Amsterdam,  waar een onderzoek plaatsvond in verband met mijn rijvaardigheidsonderzoek. Het onderzoek op zich  verliep redelijk vlot, en ik krijg binnenkort een keuringsrapport thuisgestuurd, met de uitslag van het onderzoek. Naar verwachting mag ik ongeveer een half of een heel jaar niet rijden, en dat is iets wat niet echt leuk is. Autorijden geeft me immers een gevoel van vrijheid, en als dat ook al niet meer mag dan wordt het wel erg lastig voor me, naast alle andere problemen die nog altijd spelen. Veel meer moet er echt niet bijkomen… Alweer zo’ n jaar wat vies tegen zit met bijna alles eigenlijk. De leukste periode was dan nog de korte tijd in januari dat Flor en ik zoveel leuke dingen hebben meegemaakt, maar het contrast tussen die goede periode en het nu is enorm, in de negatieve betekenis van het woord in dit geval. En dat allemaal vanwege zo’ n stom pilletje wat ze me beter nooit hadden kunnen voorschrijven, gezien de onrust en daaruit voortkomende ellende die het heeft veroorzaakt. Er zijn ook mensen die zich afvragen of ik geen schadevergoeding zou kunnen claimen, maar ik denk dat dat erg lastig wordt. Nee, vandaag is mijn stemming veruit beneden peil… Het is niet anders…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: