Stemming iets verbeterd…

7 juli 2012 >> Vanavond enige tijd buiten zitten praten met medepatienten, over diverse onderwerpen. Meerdere keren voelde ik een heel sterke energie (in de vorm van aangenaam voelende tintelingen door heel mijn  lichaam) door mijn lichaam stromen, afkomstig van Flor. Dat maakte dat ik me nu weer een stuk beter voel dan de rest van de dag. Meer vertrouwen in de toekomst…

Ik heb het verhaal omtrent het uiteendrijvingsbeleid van de ggz richting Flor en mij van eerder dit jaar, kunnen delen met enkele mensen die ik vertrouw en ook ken van eerdere opnames. Hieruit is het idee voortgekomen om nog meer aktie te ondernemen, richting het maatschappelijk werk en eventueel ook de verpleging van de open afdeling in Hoofddorp, om hen ook een kopie van de uitgebreide boze klachtenbrief op te sturen.

De tekst van de klachtenbrief aan de ggz kun je hier op deze website lezen. Zie hiervoor de pagina ” Boos op GGZ” , de link aan de bovenkant van de homepage van deze weblogsite.

Ik ben blij voor een jongen, een nieuwe patient die hier heeft kennisgemaakt met een Duitse medepatiente, waartussen het klikt. Hij gaf zelf aan dat dat eveneens een zielsverwante binding is tussen hen. Alleen vraag ik me toch een voornaam ding af, nu wordt een hechtere band tussen mensen wel toegestaan, en waarom kon dat dan niet in de tijd dat Flor en ik samen waren in de kliniek? Dat is niet fair, niet eerlijk! Maar in ieder geval tijd voor nog meer aktie. Morgen overleg ik hierover nog even met Rob, hij komt morgenmiddag even langs op de afdeling… Ik ben nog steeds hardstikke boos, en laat het er niet bij zitten ditmaal…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: