Bezoekje aan mijn woning…

17 juli 2012 >> Straks ga ik samen met mijn begeleider hier een bezoekje brengen aan mijn woning. Eventueel maak ik dan ook meteen van mijn vijf uurtjes vrijheden per dag gebruik, zodat ik er even kan blijven. Misschien lukt het donderdag in het gesprek met de psychiater het aantal uren vrijheden uit te breiden, ofwel dat ik vrijheden op afspraak kan krijgen, net als de vorige keer.

Vandaag was best wel een aardige dag. Ze zijn hier bezig om de kantine te verbouwen, en in de tussentijd is er een kleinere noodkantine in het gebouw aanwezig waar je eventueel ook wat kunt eten tussen de middag.

Vanavond eet ik dus waarschijnlijk voor het eerst sinds lange tijd weer even bij mezelf thuis… Later vertel ik je hoe het is gegaan…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: