Contact zoeken met patienten vertrouwens persoon, nieuwe video, onvrede over beleid ggz.

27 juli 2012 >> Afgelopen dag wederom een hete dag. Niet veel aktiviteiten ondernomen. Heb wel een uitgebreide email geschreven en verstuurd aan de patienten vertrouwens persoon over de onvrede met betrekking tot het ggz beleid, in het bijzonder voor wat betreft mij en Flor. Het verzoek is of hij kan zorgdragen voor een beter klimaat in de ggz, oftewel het wegnemen van de verzonnen leugen als zou ik mensen achterna zitten. Ook heb ik met hem het probleem voorgelegd dat de verpleging van de open afdeling in Hoofddorp mij mogelijk niet zal toelaten als ik met de beste bedoelingen langs wil komen om Flor even te zien en haar gezelschap te houden. Ik heb hem om hulp gevraagd en ook een algemene klacht ingediend aangaande het ggz beleid…

Nu is het alweer in de nacht, te warm eigenlijk om te kunnen slapen en vanwege de muggenplaag hier op de afdeling. Ik zou het in ieder geval wel erg fijn vinden om Flor weer eens te zien. Vandaag was mijn stemming licht wisselvallig, niet ideaal, maar wel beter dan deze enige tijd geleden nog was. Ik voel me hier in de kliniek een beetje opgesloten. Ik wil verder, maar kom niet verder, omdat ik aan een rechterlijke machtiging gebonden ben tot september aanstaande. Verder heb ik moeite met de aankomende overplaatsing naar de Walborg kliniek. Ik ben er niet blij mee.

Flor zal het waarschiijnlijk nog niet gemakkelijk hebben. Ik leef nog altijd heel erg met haar mee, en wilde dat ik iets meer voor haar kon betekenen. Ik voel me echter machteloos, wil haar dolgraag zien, maar dat zal niet eenvoudig zijn om toegelaten te worden op die afdeling, zo verwacht ik. Ik hoop van harte dat mijn bericht aan de patienten vertrouwens persoon goede resultaten zal opleveren. Morgen in de loop van de dag bel ik hem even op, naar aanleiding van die email en verzoek hem om een persoonlijk gesprek hier op de Amstelmere. Ik doe het voor mijzelf, maar eigenlijk vooral voor Flor, die ook een veel beter leven verdient dan ze tot nog toe gehad heeft… Het is nog weleens moeilijk als ik denk aan haar verkrachtingservaringen.

Als ik inlog op mijn weblog kom ik daar verschillende woorden tegen die mensen in het zoekmenu van de weblog hebben ingediend. Daar staan soms nogal opvallende dingen in vermeld die regelmatig worden herhaald, zoals bijvoorbeeld “eft en misbruik”, mijn intuitie zegt, steeds door dezelfde persoon ingetypt… Maar goed, ik ga nu maar proberen te  rusten.

Ik ben wel op een positievere manier de dagen aan het invullen om mijn tijd hier uit te zitten, en sta ook op een positievere manier tegenover de toekomst waar ik naar uitzie, aannemende dat het contactgemis met zo’n leuke en intelligente vrouw als Flor, iets van tijdelijke aard zal zijn. Ik hoop dat ze, als de tijd daar rijp voor is, vanuit zichzelf weer terugverlangt naar hoe het ooit tussen ons was, en dan contact met met gaat zoeken. Al krijg ik wel langs telepatische weg door dat zoiets in haar gedachtenwereld zich al vrij sterk aan het ontwikkelen is, bewust en onbewust. Dat is een goed teken. Flor beleeft de wereld vanuit haar natuurlijke hogere staat van bewustzijn en gaat ook anders met dingen om dan de meeste andere mensen. Ik heb mezelf daaraan inmiddels op afstand tot op zekere hoogte aangepast denk ik, en dat is alleen maar gunstig voor het verder ontwikkelen van onze tweelingzielenband. Vanuit die hogere staat van bewustzijn is het lijkt mij zo dat ze op den duur wellicht wat gemakkelijker met traumatische ervaringen kan omgaan dan mensen die geen nieuwetijdskind zijn en die niet op haar niveau van bewustzijn zitten. Het lijkt wel alsof we samen op afstand toch langzaam aan kwa bewustzijnsniveau steeds meer op gelijk niveau terecht aan het komen zijn…

Links op het prikbord aan de muur hangt een mooie tekening en daarnaast een tekening van een groot hart met een aantal tekens erin. Rob vindt het ook al erg mooi, en zal er eerdaags eens een foto van maken, zodat ik hem op mijn blog kan plaatsen… Vreemd genoeg zit er ook een verhaal in dit alles, maar daarover misschien later meer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: