Gevoelens van machteloosheid en onzekerheid aangaande de toekomst… Het ego kan een mens soms in de weg zitten… Website over aanpak psychische problematiek via het onderbewustzijn…

Amstelveen, 29 juli 2012 >> Vandaag weer een wat mindere dag. Nogal wat gevoelens van machteloosheid en onzekerheid aangaande de toekomst, met name de toekomst voor wat betreft mij en Flor. Maar toch, positief is wel dat er gisteren een hele sterke, ongekend sterke energie voelbaar was waarbij ik langs telepatische weg doorkreeg dat ze nog steeds ook erg veel om mij geeft en dat ik me over het toekomstige contact geen zorgen hoef te maken. Echter, het is hier weer het ego dat me hier denk ik in de weg zit en de nodige twijfels en onzekerheden probeert te creeeren in mijn gedachtenwereld. Misschien moest ik maar eens proberen hiervan op een dieper niveau los te komen! Want dat soort dingen maken me nogal verdrietig… Bepaalde dingen die ik lees of hoor van anderen proberen ook weer de intense rust en voldoening die ik gisteren met die energie mijn lichaam in voelde stromen, te verstoren…

Natuurlijk is het niet minder dan logisch om rekening met je omgeving te houden, ik heb veel behoefte om Flor weer eens te zien na een veel te lange tijd, en om met haar te praten, waarbij ik hoop op een positief gesprek. Als blijkt dat dat van haar kant toch niet kan, dan zal ik me daaraan moeten aanpassen, en dat is in dat geval ook logisch, iets om te respek-teren. Ik hoop alleen wel dat de communicatiestop tussen ons ooit zal worden opgelost, en dat haar Lijden ook een keer minder wordt… Natuurlijk, het is werkelijk afschuwelijk wat haar is overkomen, het raakt ook mij heel diep. Ik hoop natuurlijk ook dat er verder niets in negatieve zin met haar gaat veranderen, en hoop alsnog op een hereniging later… In de mogelijk tussenliggende periode hoop ik wel wat spirituele hulp te mogen ontvangen vanuit hogere dimensies of van derde personen, want de last van het gemis aan contact met haar, evenals de gevoelens van machteloosheid over de hele situatie en het contactprobleem met Flor, is iets wat heel ellendig kan aanvoelen op sommige momenten verspreid over de dag. Ik hoop echter dat de patienten vertrouwens persoon wat kan bereiken, want het zou zowel voor Flor als voor mijzelf juist goed zijn om in contact te komen met elkaar. En dat hoeft helemaal geen zwaarwichtig gesprek te worden hoor…..

Een wederzijdse droom lijkt vooralsnog in duigen uiteen te vallen, als het gaat om een toekomstig vriendschappelijk contact op het niveau wat het ooit was, maar toch valt dat op te lossen denk ik. Ik denk dat dat ook zou kunnen gebeuren, gezien de energetisch band tussen ons die nog altijd heel erg sterk voelbaar is… Haar zielsdeel is aan dat van mijn zielsdeel gekoppeld en dat maakt volgens mij dat de ziel niet gauw beschadigd kan worden, al was het alleen maar vanwege het natuurlijke feit dat ik op afstand een deel van haar emoties voor haar opvang… Maar dat is niet erg, als dat haar verder helpt. Ik denk het wel, want haar energie die ik gisterenavond voelde was zo ongelofelijk krachtig, en dat is denk ik ook een goed teken. Afgaande op de telepatische boodschappen die tegelijkertijd daarmee over werden gebracht, blijkt dat ze nog veel om me geeft en ik hoop dan ook weer met haar in contact te kunnen komen. Vanwege mijn hoogsensitiviteit ben ikzelf ook spiritueel gezien vrij sterk ontwikkeld, voldoende om niet te hoeven twijfelen aan boodschappen die ik langs telepatische weg doorkrijg van Flor of van wie dan ook… De energie die daarbij tegelijkertijd voelbaar werd voelde goed aan, positief… Het ego is de boosdoener, die een mens aan dingen doet  twijfelen… Ik zie uit naar later, naar een nieuwe kennismaking met Flor. Zij is zelf ook nogal alleen, en een beetje gezelligheid is toch ook belangrijk in het leven? Ik hoop daarbij natuurlijk dat ze in ziet dat niet alle mannen hetzelfde zijn, en dat er ook mannen zijn waaronder ikzelf waarbij het werken aan jezelf op de eerste plaats staat…, alweer 30 jaar in mijn geval…

Met de patienten vertrouwens persoon valt heel veel te bespreken, maar dat is ook nodig. Ik houd je op de hoogte, en hoop dat hij het voorelkaar kan krijgen dat de leugens in mijn dossier geschrapt worden, de negatieve elementen uit het beeld wat de ggz van mij heeft zullen verdwijnen, en dat ik op bezoek mag gaan bij Flor. Dit laatste is overigens ook het advies van een onafhankelijke persoon van een hulpdienst voor mensen in psychische nood.

Op internet kun je een website raadplegen van een in Nederland woonachtige Vlaamse therapeute die een methode heeft ontwikkeld om duizenden problemen en aandoeningen effektief en duurzaam te kunnen behandelen. Behandelingen kunnen ook telefonisch plaatsvinden . Je kunt de website vinden op:

http://ltapersoonlijkeontwikkeling.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: