Sterke neiging tot spirituele depressiviteit…

Dinsdag 7 augustus 2012 >> Het is vroeg in de ochtend en heb bij de nachtdienst even een paracetamoltablet ingenomen. Heb wat last van kiespijn. Vanmiddag ben ik bij de tandarts geweest en dat was voor hem nog een heel gedoe om e.e.a. te repareren. Verder voel ik me niet echt geweldig, een langzaam afglijden in wat wel een spirituele depressie wordt genoemd, met name denk ik vanwege mijn gevoelens van machteloosheid aangaande het recht op contact en bezoek met/aan Flor… Afgelopen nacht was heel zwaar, periodieke huilbuien, opkomende woede en irritatie, enz.enz.enz. Proberen te aanvaarden blijkbaar, dit alles. Schijnt beter te zijn rust te nemen. Dan zouden al je wensen in vervulling gaan. Snap er geen barst van, het valt niet mee, maar ja, wat moet ik anders?

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: