Twijfels aan waarheidsgehalte bericht psychiater omtrent verzoek contactverbod vanuit Flor.

Amstelveen 8 augustus 2012 >> Even een kort berichtje tussen de aktiviteiten door. Heb sterke twijfels gekregen om wat mij gisteren door de psychiater is verteld, als zou Flor degene geweest zou zijn die om contactverboden e.d. verzocht zou hebben… Er werd bovendien geen enkele uitleg gegeven hieromtrent, vanuit de psychiater. Mijn enigste vriend Rob was degene die me daarop wees… Daarnaast zou het zo kunnen zijn dat Flor zelf ook al langere tijd wordt gemanipuleerd om geen contact meer met mij te mogen onderhouden. Een uiterst onredelijke situatie!

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: