Over vandaag…

Amstelveen, 11 augustus 2012 >> Vanmiddag ga ik even met mijn moeder wat inkopen doen. Het is vrij goed weer buiten en iemand heeft vanmiddag tijdens de lunch pannekoeken gebakken. Komende week wordt een spannende week, want er is nog heel veel te regelen.

Door de spanningen van de laatste zes maanden ben ik de afgelopen twee maanden ongeveer 8 kg. aangekomen. Ik hoop dat er een betere tijd aankomt, een leuke tijd, want daar heb ik zo langzamerhand veel behoefte aan.

Komende week hoop ik ook wat mensen te bellen uit de centraal wonen woongroep, om weer even bij te praten en dingen recht te zetten…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: