Lichte verbetering van stemming, hulp van advocaat ingeroepen…, nieuwe website over ggz ervaringen…

14 augustus 2012 > Sinds enkele dagen lijkt er sprake te zijn van een lichte verbetering kwa stemming. Van alsmaar alles onder controle proberen te houden (een handeling vanuit het ego) word je ook niet echt gelukkiger, en merk dat die controleneiging sterk aan het afnemen is. Door dingen los te laten schijn je juist datgene te ontvangen op termijn waarnaar je verlangt, en door dingen los te laten wek je ook een positieve energie op vanuit het hart die ook weer positief uitwerkt op, zoals in dit geval, Flor, op afstand. Ben veel te sterk controlerend te werk gegaan, en zoiets kost niet alleen bergen energie, je zendt daarmee ook negatieve energie uit richting dierbare mensen. Want zo werkt het wel, zo lees ik vaak in boeken die hierover gaan.

Intussen ben ik ook op mijn computer weer bezig met een aantal dingen, zoals bijvoorbeeld vanavond nog, de eerste hoofdpagina van een website over GGZ Ervaringen. Deze site is nog in opbouw, maar je kunt er wel een hele goede video onder eigen beheer op  terugvinden met de titel “De ggz maakt meer kapot dan je lief is”. Deze video en deze website kun je terugvinden op http://cbdekat.magix.net/public .

Daarnaast probeer ik ook via de zogeheten social media mijn sociale netwerkje wat uit te breiden met nieuwe vrienden. Want ook vriendschap is heel belangrijk, en het lijkt me goed om daarmee bezig te zijn. Daarnaast blijf ik natuurlijk ook openstaan voor een eventueel toekomstig herstel in het contact met Flor, wat ik erg belangrijk vind. Maar aangezien mijn vertrouwen in de hulpverlening tot bijna het nulpunt is gedaald, kan ik ook het bericht niet echt geloven dat Flor degene geweest zou zijn die contactverboden e.d. in het werk heeft gesteld. Bovendien heb ik deze woorden niet uit haar mond zelf gehoord, altijd via via… En al tijdens de opnameperiode van ons in Hoofddorp, vorig jaar september en oktober, hoorde mijn moeder dat ze bezig waren ons uitelkaar te halen.

Over dit laatste en alle andere punten die momenteel als een blok beton op mijn schouders rusten, heb ik vanochtend contact opgenomen met mijn advocaat. Op korte termijn stuur ik deze, volgens afspraak, de punten per email op en dan gaan ze kijken of, en wat er aan gedaan kan worden… Al met al voel ik me vandaag dus wel beter dan eerder deze week…

Ik ga nu proberen wat te rusten, morgen wordt het een hete dag, dus alles een beetje rustig aan doen zou wel verstandig zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: