Rustig dagje, goede stemming…

Amstelveen, zaterdag 25 augustus 2012 > Vandaag best wel een aardige dag, en ook vrij goed gestemd. Ben vandaag weer bij mijn moeder geweest en vanavond weer teruggekeerd hier op de kliniek. Niet zo veel ondernomen vandaag, afgezien dan van een bezoekje aan het winkelcentrum in de buurt waar ik vlakbij woon.

Het is, zoals bijna ieder weekeinde, erg stil op de afdeling, veel mensen zijn met verlof dit weekeinde. Er zit hier nu een aardige patient die voor korte tijd is opgenomen en die komende maandag wordt overgeplaatst naar de open afdeling op Spaarnepoort in Hoofddorp. Hij heet Ronald, en met hem kun je wel lachen over het algemeen. Hij woont zelf ook in Hoofddorp. Jammer dat hij hier van de afdeling weggaat, dat wel…

Verder ben ik nog in afwachting van een reaktie van de advocaat op mijn schrijven van afgelopen week. Hij heeft in ieder geval al te kennen gegeven de brief hoogst serieus op te nemen wat alle punten betreft, en dus ook wat de contactproblemen met Flor betreft. Ik voelde toch de behoefte hem ook daarover te informeren. Het is een waarnemend advocaat die alles wat er momenteel speelt ook weer overdraagt aan de advocaat van hetzelfde advocatenkantoor, die momenteel nog met vakantie is. Dat zal medio september gebeuren, dus al vrij snel.

Morgenmiddag komt Rob even langs op de afdeling voor een praatje, en dat is ook wel weer leuk. Ik hoop in ieder geval van harte dat het met Floor inmiddels ook weer wat beter gaat en dat we in de toekomst op enigerlei wijze weer met elkaar in contact zullen komen. Ik weet echter niet in hoeverre het negatieve beeld wat er omtrent mij de ronde heeft gedaan binnen de ggz instelling ook bij haar bekend is geraakt. Ik vertrouw er echter op dat ze dergelijke berichten niet gelooft en het met een korreltje zout neemt… Het zou echter leuk zijn als het contact weer in ere wordt hersteld, op een positieve manier, zoals de natuur dat ook heeft bedoeld. Kwestie van geduld denk ik en positief bezig zijn, wat ook voor mijzelf veel prettiger leeft en waarmee ik ook positieve energie voelbaar doe maken naar mijn omgeving toe en dus ook naar haar toe.

Hetzelfde nummer als hierboven, maar dan de live-uitvoering:

 

In vroeger jaren was ik een groot liefhebber van deze muziek van Clout. Dit nummer dateert van 1978. In die jaren hebben ze nog meer nummers gemaakt die destijds vrij bekend waren…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: