Oude youtube videokanaal weer in gebruik genomen, oudere video over Flor en Boudewijn nog altijd zeer aktueel!

Maandag 27 augustus 2012 >> Helaas is er, zo lijkt het, nog altijd geen contactmogelijkheid meer met Floor in Hoofddorp, maar ik leef nog altijd heel erg met haar mee. Ik denk er toch goed aan te doen de komende tijd weer eens een aantal oudere videoprodukties van eerder dit jaar te gaan herhalen, te beginnen met de eerste aflevering uit de serie Over Flor en Boudewijn, die o.a. een aantal spotjes laat zien over sexueel misbruik. Dat dit haar is overkomen ontwricht niet alleen een belangrijk deel van haar leven, maar het laat ook mij niet bepaald ongemoeid op sommige momenten. Gezien de leuke en hechte band die we met elkaar hadden is dat ook niet meer dan normaal. De psychiatrie heeft echter een hele grote fout begaan, en eigenlijk nog steeds, door Flor en mij stelselmatig van elkaar gescheiden te houden, wat nog altijd een zekere woede en diepe verontwaardiging in me kan oproepen soms.

Ik heb ook nieuwe inloggegevens verkregen van youtube, zodat ik weer door kan gaan met het plaatsen van nieuwe video’s in de toekomst, op dit meest bekende oude videokanaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: