Vijf andere, nog altijd zeer aktuele video’s m.b.t. nieuwetijdskinderen zoals Flor, tweelingzielen-uitleg en over het uiteendrijvingsbeleid tussen mij en Flor…

Maandag 27 augustus 2012 >> Nog altijd zeer aktueel, bovenstaande video’s! Het beleid binnen de GGZ deugt niet van vele kanten, nog altijd niet. Komende vrijdag heb ik, samen met goede vriend Rob en mijn moeder een gesprek met iemand van het maatschappelijk werk. Daar zullen vele hooglopende situaties besproken worden, waaronder zeker ook het beleid van ggz in geest ten aanzien van mensen zoals Flor en ik, die nog altijd van elkaar gescheiden worden gehouden. Het vertrouwen in de hulpverlening is bij mij tot bijna nihil gedaald… Toch probeer ik ook wat dit betreft positief te blijven, dat lukt vrij aardig, al moet er nog wel aktie worden ondernomen richting de ggz…

Voor meer video’s verwijs ik je naar mijn videokanaal op www.youtube.nl/mrboudewijn1963 . Hieronder volgt nog een muzikale video, een nummer van de Bee Gees, speciaal voor de liefhebbers…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: