Correctie op weblog hiervoor: Nog altijd sterke band tussen mij en Flor…, stemming nog niet optimaal.

Amstelveen, zaterdag 1 september 2012 >> Goh, wat zat ik gisteren toch weer in een negatieve denkspiraal. Is aan een kant ook logisch, want afgelopen week was een vrij gespannen weekje waarin veel beladen ondewerpen werden besproken met de hulpverlening in de kliniek. Daarmee is echter wel bereikt dat mijn uitgebreide bezwaar-schrift van enige tijd geleden eindelijk serieus wordt genomen door de hulpverlening. In die bezwaarschrift-brief komen vele onderwerpen ter sprake, en zeker ook het feit dat Flor en ik elkaar al een zeven maanden lang niet meer hebben mogen zien of spreken.

Ik heb nog eens uitvoerig mijn gedachten laten gaan over wat er gisteren speelde. Tot voor kort was het zo dat ik, na het plaatsen van een video op mijn videokanaal van YouTube, alleen maar even naar de video zelf keek op de betreffende pagina, of deze was gelukt of niet. Wat ik tot voor eergisteren nooit tevoren deed is kijken of er nog op mijn video werd gereageerd. Ik wist eenvoudigweg niet van het bestaan van een reaktie-mogelijkheid op youtube!! Wel jammer, want dat was tegen het zere been van iemand die me zeer dierbaar is. Iemand die daarop, zeer begrijpelijk, nogal heftig emotioneel reageerde was namelijk m’n allerbeste hartsvriendin Flor die, omdat zij telkens reageerde op mijn videos maar nooit antwoord terug ontving, het gevoel kreeg afgewezen te worden door mij. Ik heb geprobeerd dit te corrigeren, en later trok ze weer bij.

Later in de dialoog via de youtube pagina maakte ik nog een opmerking dat het jammer is dat we geen persoonlijk contact hebben, en kreeg daarop net de reaktie “Ik wil helemaal geen persoonlijk contact, doe niet zo raar”. Wel een beetje vreemde opmerking, gezien alle leuke persoonlijke contactervaringen van eind vorig jaar en begin dit jaar. Ze stelde zich in het eerste berichtje voor als iemand met een energetische verbinding tussen ons beiden, en dat kan lijkt mij maar een persoon zijn naar mijn idee, namelijk Flor. Het is niet negatief bedoeld hoor, maar soms begrijp ik vrouwen ook niet helemaal. Maar misschien zie ik het te somber en trekt het later weer bij. Het neemt, althans op dit moment van schrijven, de twijfel niet weg omtrent het vraagstuk of zij inmiddels inderdaad een nieuw iemand heeft gevonden die meer geluk heeft bij haar, als het om diepergaand persoonlijk contact gaat. Ja, ik weet het, ik denk vaak als het om vriendschappen en relaties gaat, dat ik een geboren pechvogel ben, dat zoiets niet is weggelegd in dit leven. De persoon die deze overtuiging kan wegnemen moet nog komen, maar ook daar twijfel ik zo langzamerhand aan…, of zoiets wel ooit gaat gebeuren, mede gezien mijn leeftijd. De band is nog altijd sterk met haar, maar krijg ergens toch het gevoel afgewezen te zijn op een hoger niveau… Ik weet van haar dat ze gevoelens naar de buitenwereld toe ook kan ontkennen, ze kan soms ook ietwat koeltjes overkomen, en ik ben benieuwd hoe lang ze dat nog volhoudt… Ben ik dan niet de moeite waard, en heb ik iets misdaan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: