Opmerkelijke reaktie op youtube videokanaal, terugval kwa stemming…, Flor mogelijk nieuwe partner…

Zaterdag 1 september 2012 >>Gisteren een vrij zwaar gesprek gehad over diverse onderwerpen, met de maatschappelijk werkster. Over de inhoud ervan laat ik me hier niet verder uit, dat lijkt me beter.

Gisterenavond vond ik op mijn youtube videokanaal een nogal opvallende reaktie van iemand die sprak over een energetische verbondenheid met mij, en dacht, dat kan alleen maar Flor geweest zijn. Alleen het taalgebruik was nogal aan de groffe, botte kant, wat ik wel kan begrijpen van iemand die schade heeft opgelopen als gevolg van sexueel misbruik. Er zit hier ook iemand op de afdeling met vergelijkbare ervaringen, en ook zij is het ene moment heel vriendelijk en sociaal, maar het andere moment niet te genieten voor zowel patienten als het personeel. Ik bedoel m.n. woede-uitbarstingen bijvoorbeeld. Het berichtje luidt als volgt:

“Godverdomme, Boudewijn. Al jaren, reageer ik op al je video’s hopend op een reactie. Nu vraagt die klote aap je iets over DSP en meteen een reactie hè? Je betekende veel voor me, ik dacht dat we energetisch verbonden waren?”

Ik heb toen een reaktie teruggestuurd, en toen ontstond er een korte dialoog waarin werd gesproken over haar vriend en iemand die Mira heet. Op haar site trof ik een spotje aan van de persoon van het spotje en aan het einde een fragment van een baby, mogelijk dat zij Mira heet. Ik kan het natuurlijk ook mis hebben (en zo ja, excuses daarvoor), maar ik moest toen weer even terugdenken aan het laatste telefoongesprek met Flor uit maart 2012 jl. dat ze nog aanspreekbaar was voor me, en dat ze zei “Ik durf het je haast niet te zeggen maar….”, en toen ik haar vroeg om die zin af te maken viel er een langdurige stilte. Een van de dingen die ik me daarbij afvraag is of zij – mogelijk – toch niet in verwachting geweest zou zijn geraakt als gevolg van die verkrachting. Lijkt me loodzwaar als dit zo geweest is, en het verklaart veel omtrent haar gedrag later dit jaar, de manier waarop ik werd en nog altijd word buitengesloten in het contact met haar. Flor en ik hadden, voordat deze tragedie zich afspeelde, inmiddels al een hele diepe en liefdevolle verbintenis met elkaar opgebouwd op emotioneel vlak, er was wel degelijk sprake van een beginnende spirituele relatie met elkaar. Alleen zo jammer dat alles zo anders is gelopen. Ze sprak in de dialoog op youtube over haar vriendje, en dacht heel eventjes “Ja, dat is toch niet helemaal eerlijk gegaan eigenlijk van haar kant uit, al aan een nieuwe band beginnen nog voordat de oude was beeindigd.” Wat zij daarbij ook vergeet is dat wij wel een band hebben op tweelingzielen-basis, de sterkste band die er bestaat en ook de meest bijzondere. Daar gaat ze (of misschien is dit al zo nu) last van krijgen, dat ze toch voor die ander kiest uiteindelijk, tenzij ik het natuurlijk mis heb… Nee leuk is anders, en dat komt ook door het ggz beleid, wat daar uiteindelijk wel toe heeft bijgedragen dat ze mogelijk voor een ander kiest nu. Zo jammer en verdrietig, kon er vannacht nauwelijks door slapen… Maar mocht e.e.a. toch veranderen in positieve zin, ik sta er zeker nog altijd voor open, al moet ik deze nieuwe informatie van een mogelijke andere partner, wel even verwerken. Iedereen is daar vrij in in het maken van een partnerkeuze, maar leuk is anders, het doet (veel, heel veel)pijn van binnen, omdat ik me een hele andere voorstelling had gemaakt van ons contact dit jaar. Nou ja, bedankt GGZ in Geest, voor jullie bijdrage hierin (maar niet heus…!). Ik zal dit jullie nooit, ik herhaal, NOOIT kunnen vergeven en daar ook mijn beleid t.a.v. de toekomst op afstemmen…

Als die jongen waarmee ze nu een band heeft de vader zou zijn van die baby, dan is het dus ook degene, naar ik mag aannemen, die haar sexueel heeft misbruikt. Wat ik in dat geval dus niet begrijp is hoe je nou een band en positieve gevoelens kunt hebben voor iemand die je zoiets (verkrachting) heeft aangedaan. Dat snap ik niet, of komt het voort uit pure angst dat hij weer opnieuw de fout in gaat als ze hem zou laten gaan, zich zou verzetten tegenover hem? Ik zou me daar doodongelukkig bij voelen, lijkt me lastig als er dan ook nog een kindje in het spel is. Afschuwelijk. Toch hoop ik dat ze uiteindelijk, in dat mogelijke geval, weer voor zichzelf kiest en voor mij, voor een vervolg op ons ooit zo mooie, positieve contact. Flor afwijzen? Nee, never, en dat gebeurt dus niet, al hoop ik van harte dat we het contact kunnen opnieuw zullen gaan voortzetten op de manier zoals dat kosmisch is bepaald.

Toen ik haar in de dialoog vroeg: “Wie is eigenlijk (schuilnamen) Driekracht en Mira”, antwoordde ze met: “Gewoon vrienden….” Zijn het nou gewone vrienden of is de situatie zoals ik daarnet heb omschreven? Het is allemaal nogal vage informatie…

Mijn stemming was gisteren, vannacht en vanochtend weer een stuk minder dan ervoor, veel emoties voelbaar diep van binnen. Ik geef veel om haar, zielsveel, maar mis haar wel erg. Al zeven maanden geen contact meer.

En wat mijn eigen toekomstverwachting is aangaande liefde en relaties, niet erg hoopvol .Ik ben al ver in de 40 en zodra je die leeftijdgrens bent gepasseerd ben je eigenlijk al min of meer afgeschreven. Het heeft weinig zin om op traditionele wijze op zoek te gaan naar een wederhelft, en bovendien is dit een manier van zoeken die door het ego gevoed wordt. Het zal nooit een verbintenis mogelijk maken tussen soulmates of tweelingzielen, omdat dat heel anders werkt, namelijk spontaan. Lastig probleem dus, moeilijk oplosbaar, en kijk alleen al eens naar de waslijst aan voorwaarden die je op conventionele datingsites aantreft waar een gevraagde partner aan moet voldoen; het zijn meestal geen mensen die een ander mens onvoorwaardelijk liefhebben, zoals de natuur dat oorspronkelijk heeft bedoeld. De meeste kans op dergelijke sites maken mensen tussen de 25 en 40 jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: