Minder goede stemming… Mogelijke misverstanden tussen Flor en mij zouden weggenomen moeten worden…….

Amstelveen, 10 september 2012 >> Overdag ging het allemaal nog wel, echter in de loop van de afgelopen avond voelde ik een duidelijke terugval kwa stemming, een emotionele lading. Hoef eigenlijk niet meer uit te leggen hoe dat komt, het heet zielspijn vanwege het ontbrekende direkte contact met Flor. Het zit me niet lekker dat ik haar zo lang niet heb kunnen bezoeken en steunen. Ik wilde dat wel, maar het werd op allerlei mogelijke manieren tegengewerkt en ontmoedigd. Nu echter laat ik me niet meer ontmoedigen. Ze zou het beeld kunnen hebben van dat ik eerst zo vol van haar was en heel lief deed, gevolgd door een langdurige periode van verwaarlozing. Een begrijpelijke gedachte, die echter niet klopt, want ik wilde haar maar al te graag zo veel mogelijk tot steun zijn en opzoeken in Hoofddorp. Daarnaast geef ik nog altijd heel erg veel om haar en moest ik al snel na mijn ontslag in maart jl. weer opnieuw worden opgenomen, eind april jl., tot op heden. De omstandigheden werkte het tegen om op bezoek te kunnen gaan, en de vele bezoek en andere contactverboden vanuit de organisatie ggz in geest. Dat moet haar ook ontzettend veel pijn hebben gedaan, afschuwelijk gewoon. Ik hoop nu maar dat ze e.e.a. begrijpt en dat dat de pijn weer een beetje  goed maakt. Eigenlijk zou de ggz zich moeten verontschuldigen vanwege het feit dat ze ons al vanaf het begin proberen van elkaar gescheiden te houden. Voor dit laatste heb ik geen goed woord over…

Ik heb Flor een email gestuurd en voorgesteld om na komende week bij haar langs te komen op de open afdeling in Hoofddorp. Ik vind het zooooo erg dat ik niet eerder in de gelegenheid ben geweest om haar op te zoeken. Dat verklaart denk ik ook haar neiging tot boosheid naar mij toe. Ik hoop nu maar dat het feit dat ik door toedoen van de ggz niet eerder in staat geweest ben om langs te gaan, geen verstrekkende gevolgen heeft gehad met betrekking tot ons contact nu en in de toekomst. E.e.a. zit me gewoon niet lekker…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: