Gebeurtenissen aangaande Flor nog niet 100% zeker, vandaag herdenkingsdag m.b.t. mijn vader’s 81ste verjaardag.

Amsterdam, 21 september 2012 >> Gisteren een uitgebreid artikel geschreven over de situatie van Flor, een nieuwe visie op gebeurtenissen en aan de hand van ervaringen met haar. Ik wilde er alleen even aan toevoegen dat de kans dat het verhaal van gisteren waar is, mij erg groot lijkt. Aan de andere kant is het zo dat het altijd goed is nog een zekere marge, een zekere speelruimte open te houden. Anders gezegd, het is nog niet voor de volledige 100% aangetoond dat het verhaal volledig juist is. Dat zal de toekomst duidelijk gaan maken, als het toch serieus bedoeld was tussen mij en Flor dan zal ze uiteindelijk, overeenkomstig natuurwetmatigheden aangaande onze zielsverwantschap, weer bij me terugkeren, met dit verschil dat ZIJ dan degene moet zijn die het initiatief daartoe neemt. En als ik er dan zelf ook een goed gevoel bij heb, dan is een herkansing tussen ons wat mij betreft nog altijd mogelijk…

Maar nogmaals, afgezien van die speelruimte die ik erin wil houden, de kans dat het verhaal van gisteren volledig juist is acht ik erg groot.

Verder ben ik vandaag bij mijn moeder geweest om te herdenken dat mijn vader alweer ruim een jaar geleden is overleden (ja ik heb teveel ellende meegemaakt in korte tijd!), en dat hij vandaag, 21 september 81 jaar zou zijn geworden als hij nog geleefd had. We hebben samen een afhaalmaaltijd gehaald bij het Griekse restaurant in Amstelveen, en dat Griekse eten is echt heerlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: