Aangifte doen wegens laster…

Amsterdam, 25 september 2012 >> Zo vroeg op de ochtend toch nog even een berichtje van mij. Ik ontdekte op mijn videokanaal op YouTube dat er een figuur rondzwerft die allerlei hatelijke taal uitslaat richting mij en een ander slachtoffer, heel bedreigend allemaal. Deze figuur probeert mij zwart te maken. Ik denk er toch goed aan te doen, overeenkomstig het advies van een derde persoon, aangifte te gaan doen bij de politie morgen… Dit is niet leuk meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: