Vandaag vermoeiende dag…

Dinsdag 2 oktober 2012 >> Het was vandaag een erg vermoeiende dag. Vanochtend om half tien een zitting met de rechter erbij voor de verlening van de rechterlijke machtiging. Wel een goede advocaat erbij gelukkig en nu is die RM verlengd met een half jaar. Toch zijn er nog wat punten die duidelijk gemaakt moesten worden aan de psychiater, en dat is dan ook gebeurd in het tweede gesprek, s middags om half vier. Twee gesprekken op een dag, intensieve gesprekken, en volgende week maandag is er een vervolggesprek. Ik kom hierop wellicht later nog terug.

Morgen is mijn vrije dag, ik ga dan naar mijn moeder toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: