Plan voor vernieuwing videokanaal op YouTube, video’s verwijderd…

Amsterdam, vrijdag 5 oktober 2012 >> Al geruime tijd werd ik lastiggevallen door nogal bedreigende reakties op mijn videokanaal op YouTube. Ik ga daarvan binnenkort ook aangifte doen. Echter, intussen heb ik op twee video’s na, alle overige video’s van mijn videokanaal verwijderd. Er staan nu nog twee video’s op dat kanaal, de eerste video’s die ik destijds heb gemaakt naar aanleiding van het opnieuw inrichten van mijn woning, een tweedelige serie getiteld “Terugkeer naar eigen huis”.

Ik ben voornemens in de toekomst een nieuwe serie video’s te gaan maken, meer gericht op positief nieuws, met meer humor, maar ook een serie video’s die thema-gericht zijn. Het videokanaal op www.youtube.com/user/mrboudewijn1963 blijft dan ook gewoon bestaan, met dit verschil dat er nu tijdelijk nog maar twee video’s op te zien zijn.

Aanvankelijk wist ik niet goed hoe video’s te verwijderen, maar dankzij een tip van iemand van de computerclub hier op de Walborg kliniek, weet ik het nu wel, en het is nog vrij eenvoudig ook. Het verwijderen van een aantal video’s ging mij wel degelijk aan het hart, maar het is toch beter dat deze zijn verwijderd. Als het goed is staan een aantal videobestanden nog op de harde schijf van mijn vaste computer  thuis, en mocht ik deze ooit gaan herplaatsen dan zal deze voor andere mensen niet te zien vallen, echter uitsluitend voor mijzelf. Deze video’s vallen dan onder de groep “prive”, alleen te bekijken door mijzelf, gekoppeld aan mijn emailadres en wachtwoord.

Met deze vernieuwingaktie hoop ik een halt toe te roepen aan de negatieve reakties die onder de categorie “laster” vallen en die gedurende enige tijd onder een aantal van mijn videospotjes te zien vielen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: