Beetje meer hoop op betere toekomst… Nieuwe website in ontwerpfase.

Amsterdam, woensdag 17 oktober 2012 >> Vanavond een gesprek gehad met mijn persoonlijk begeleidster op de afdeling, en dat gesprek viel gelukkig reuze mee. Ik mag nu weer tweemaal per week een aantal uurtjes naar mijn woning onder begeleiding, en daarnaast eenmaal per week, in de nacht van zaterdag op zondag, met verlof bij mijn moeder thuis. Later zal dit worden geevalueerd en wordt bekeken hoe nu verder te gaan.

Ik kan gelukkig goed overweg met mijn begeleidster op de afdeling en met haar heb ik ook het meeste contact. In het gesprek kwamen ook andere dingen naar boven, maar hierover doe ik op deze weblog geen verdere uitlatingen. Dat is beter zo.

Wat me de laatste tijd vooral heel erg opvalt is de verharding van de moderne mens in deze tijden. Het valt niet mee om met deze mensen, die vaak een stuk lager kwa bewustzijnsniveau leven, om te gaan. Het kost me vaak teveel energie, waardoor ik ook niet al te veel omgang zoek met deze mensen, eigenlijk meer om mezelf te beschermen tegen een terugval. Daarnaast leer ik de laatste paar maanden ook wel weer nieuwe mensen kennen die meer op gelijk niveau verkeren kwa bewustzijn, vergeleken met mijzelf. Dat is een stuk prettiger leven. Vaak zie ik het ook aan bijvoorbeeld de gezichtsuitdrukking van mensen*, de manier waarop zij bewegen en praten, of ik te maken heb met mensen op een lager, dan wel hoger bewustzijnsniveau. Mensen die op een lager niveau leven, leven en handelen voornamelijk vanuit Angst en vanuit het verleden, eerdere levenservaringen waar zij hun toekomst op menen te kunnen bouwen. Mensen op een hoger niveau zijn vaak veel positiever, denken zelden tot nooit negatief en trekken door hun levensinstelling ook juist het positieve naar zich toe…

Morgen ga ik samen met Rob een paar uurtjes langs mijn huis, dat zal dan waarschijnlijk in de middaguren gebeuren. Later zal ik jullie vertellen hoe e.e.a. is gelopen…

Vandaag ontdekte ik ook dat ik bij het recentelijk aangeschafte website-ontwerpprogramma Website X5 Evolution 9 nog recht heb op gratis 5gb. aan webruimte en een daaraan gekoppelde domeinnaam. Deze website wil ik gaan besteden aan mijn ervaringen binnen de GGZ gedurende de achterliggende 26 jaar van mijn leven als patient en ervaringsdeskundige binnen deze instelling. Daarnaast staat het op die website in wording ook vrij aan andere bezoekers van deze website om hun verhaal kwijt te kunnen. Het kunnen zowel positieve ervaringen als negatieve ervaringen zijn waarover mensen kunnen schrijven, of een combinatie van zowel positief  als negatief. Op het adres valt nu nog een schermpje te zien van de server One.com waarop de website komt te draaien. De website, het eerste ontwerp, valt mettertijd te zien op www.ggz-ervaringen.nl . Op deze weblog kun je lezen wanneer de site te zien valt. Nadien zal de site nog regelmatig worden bijgewerkt. Ben toch blij hiermee, want het aktiveren van deze website en het gebruik ervan kost me een jaar lang namelijk helemaal niets!

 

*hierover gaat ook het liedje in bovenstaande video

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: