Flinke griep te pakken, overig nieuws…

Amsterdam, zo.4 november 2012 >> Ja, dit weekend weer met weekendverlof geweest bij mijn moeder thuis. Dat is een vaste nacht van zaterdag op zondag dat ik dat iedere week doe. Natuurlijk is dat best gezellig, al wil ik er in overleg wel naar streven die vrijheden drastisch uit te gaan breiden in de toekomst. Vanmiddag samen met Rob nog even langs mijn huis geweest, en werd vanmiddag ineens overvallen door griepverschijnselen. Heb het daardoor erg benauwd en voel me ook niet echt goed momenteel.

Morgen hoop ik even een bezoekje te kunnen brengen aan het gemeentehuis, om daar mijn scooter rijbewijs op te gaan halen. De scooter zelf zal nog wel even duren voordat die er is, maar dan heb ik het rijbewijs alvast op zak. Daarnaast heb ik nog een aantal andere punten op het programma staan, waarover ik alleen kwijt wil dat ik een gesprek wil aanvragen met o.a. de maatschappelijk werkster hier. Verder vind ik het niet nodig om in details te treden aangaande de dag van morgen. En dat zeg ik omdat ik lang niet iedereen meer vertrouw op deze wereld, en dat er anders misbruik kan worden gemaakt door derden die die extra info.

Het is nog steeds ietwat onwennig nu Debby alweer bijna een week geleden is overleden. Er hangt bij mijn moeder thuis een doodse stilte, en we missen haar echt heel erg.

Tot zover dit berichtje. Ondanks de griep en benauwdheid wil ik toch proberen om wat te gaan slapen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: