Verslagje over de afgelopen periode…

Amsterdam, maandag 26 november 2012 > Ja, al een tijd lang geen nieuwe berichtjes meer geplaatst hier, terwijl er wel degelijk sprake is van nieuwe ontwikkelingen. In ieder  geval bel ik morgen wel even de tandarts op om te vragen of ik niet eerder kan komen dan was afgesproken. Een kapotte kies waar een kroon op gezet gaat worden is erg gevoelig en er moet echt snel wat aan worden gedaan. De pijn is bijna niet meer om uit te houden.

Verder ben ik nog altijd aktief bezig met het verder werken aan mijn nieuwe websites, www.mediavanboudewijn.nl en www.ggz-ervaringen.nl . De media-website is de eerste site waarop eerdaags een upgrade geplaatst gaat worden. Daarop niet alleen een nieuwe radio-uitzending, maar ook enkele oudere opnames uit mijn archief. Deze site zal zeker in de toekomst een hele mooie en veel geraadpleegde website worden, waar veel mensen geregeld gebruik van zullen gaan maken.

En verder wil ik even niet meer kwijt over zaken aangaande mijn opname en het vervolg daarop. Dat kan altijd later nog denk ik dan. Dat er spanningen zijn is een ding  wat zeker is, en ik hoop op een bevredigende oplossing ervan. Mijn stemmingsniveau is, emotioneel gezien, zeer matig. Door het beleid hier zijn er nieuwe problemen gecreeerd die er eerst niet waren, en neem daar geen genoegen mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: