Bezoekje aan kaakchirurg en overig nieuws…

Amstelveen, donderdag 29 november 2012 >> Ja, ik ben nu even op visite bij mijn moeder en had mijn laptop even meegenomen. Vanmiddag ben ik dan eindelijk langs de kaakchirurg geweest, deze heeft de achterste kies linksonder getrokken waar ik sinds ongeveer twee weken enorm veel pijn aan had. De operatie op zich verliep vlekkeloos en erg snel. Er werd eerst nog een foto van gemaakt en tijdens de behandeling hoefde hij alleen maar tegen de kies aan te duwen en hij ging er al uit. Alleen de napijn is nu even wat minder prettig omdat het natuurlijk een verse wond is die genezen moet. De eerste dagen zit ik dus nog wel aan de paracetamol. Echter, de ergste pijn is voorbij, want het was echt niet leuk.

Gisteren hebben Rob en ik nog een goed gesprek gehad met de patienten vertrouwens persoon, en er wordt nu aktie ondernomen waar het gaat om de duidelijk voelbare achteruitgang van mijn stemming als gevolg van de veel te langdurige opname. Ik doe hier verder geen uitspraken over in het openbaar, over wat het aktieplan inhoudt, maar dat mijn vertrouwen in de psychiater tot het minimale is afgenomen is zeker, ook het feit dat iedere dag dat ik hier langer zit niet alleen geheel overbodig is, maar mij ook steeds ongelukkiger maakt en letterlijk tot nachtmerries en beklemmende gevoelens van totale wanhoop lijdt is geen gezond teken. Ik zou beter af zijn bij behandeling door een psycholoog. Deze staan dichter bij de mens dan de psychiater die alle psychische problemen tot op de bodem denken op te kunnen lossen vanuit het denken, vanuit het hoofd, in plaats vanuit het hart, vanuit het gevoel, waar juist hooggevoelige mensen veel meer baat bij zouden hebben.

Morgen komt Rob bij mij op visite in de kliniek. Mogelijk dat we dan nog even langs mijn woning gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: