Geen correspondentie mogelijk via een van mijn emailadressen…

Amstelveen, 25 december 2012 (eerste kerstdag)> Bij controle ontdekte ik vanmiddag dat er al dan niet voor tijdelijk sprake is van een storing bij het gebruik van mijn emailadres op  cbdekat@planet.nl. Hoewel ik via dat adres wel post kan ontvangen, raad ik je toch aan niet van dit adres gebruik te maken, om mogelijke problemen te  voorkomen.

De overige mailadressen funktioneren voor zover ik heb kunnen nagaan nog uitstekend, zoals bijv. kat1963@planet.nl , paradijsvogel2009@live.nl en cbdekat@live.nl .

Ik wens een ieder die dit leest hele fijne kerstdagen toe. Bovenstaande video heb ik thuis gemaakt en verloopt storingsvrij. Op mijn thuislocatie is het gemakkelijker en beter om video’s te uploaden dan via mobiel internet. Mijn eerste verlofdag verloopt uitstekend. Hierover de volgende keer meer…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: