Verlofperiode bevalt erg goed…, nieuwe video

Amstelveen, zaterdag 29 december 2012 >> Deze verlofperiode bevalt mij uitstekend en ben ook aktief met meerdere verschillende dingen, waarvan o.a. het maken van een nieuwe video op youtube. Morgen in de loop van de dag bel ik nog even mijn mantelzorger op om ook hem te informeren om het feit dat het goed met me gaat.

A.s. maandag moet ik nog even langs de kliniek voor een geprekje met de psychiater, en ga ik hoop begin komende week ook even langs de huisarts. Daarnaast ga ik zoveel mogelijk weblogartikelen nog eens zorgvuldig doornemen op eventuele fouten, en deze eventueel corrigeren.

De nacht van komende donderdag op vrijdag nog een (hopelijk de laatste) overnachting op de Walborg, en vrijdag de 4e januari een uitgebreid gesprek met de psychiaters van de Amstelmere en de Walborg, samen met mijzelf en Rob. Ik hoop dat het een gunstig ontslaggesprek wordt.

Heb naar aanleiding van mijn video’s en geschreven artikelen heb ik al diverse complimentjes mogen ontvangen. Ik maak op veel mensen een stabiele, sterker indruk, en dat is ook zo, en een van de dingen die in mijn leven sterk is veranderd ten opzichte van vroeger.

Ik voel me weer thuis in mijn eigen woning en kom hier helemaal tot rust. Het verblijf op een kliniek, en zeker de Walborg kliniek is voor hoogsensitieve mensen zoals ik een ware kwelling en een loodzware belasting wat alleen maar averechts werkt. Ik zag het op laats helemaal niet meer zitten, en ben dan ook blij dat mij door de geneesheer direkteur voorwaardelijk ontslag is toegekend. Een uitgebreid plan is opgesteld in overleg met de GGZ om de kans op herhalingen en nieuwe opnames zo klein mogelijk te houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: