Een heel gelukkig nieuwjaar gewenst…

Amstelveen, dinsdag 1 januari 2013 > Vandaag best wel een leuke dag gehad, en ben ook een groot deel van de dag bij mijn moeder gebleven na gisterenavond de jaarwisseling met haar gevierd te hebben. Ik hoop dat ik in ieder geval tot aan mijn ontslag verder geen nachten meer hoef door te brengen op de Walborg kliniek, in dat vreselijk harde bed die mijn rug de afgelopen acht maanden heeft verpest. Komende vrijdag weet ik meer, want dan vindt er uitgebreid overleg plaats.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: