NIEUW EMAILADRES !!! Op dieet…

Amstelveen, 1 januari 2013 >> Wegens een hardnekkige storing ben ik voorlopig niet meer bereikbaar via mijn oude planet.nl emailadressen. Ik heb bij deze een nieuw mailadres in werking gezet en ik zou je willen verzoeken uitsluitend daarvan gebruik te maken. Dat adres is : cbdekat@live.nl . Alvast bedankt voor de moeite.

En verder ben ik begonnen met het volgen van een dieet, teneinde de nodige kilootjes kwijt te raken en aan mijn overgewicht te gaan werken. Dat is vooral in het begin even wennen, maar ik vind het wel van groot belang.

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: