Vanmiddag met ontslag en video winterse beelden…

Eigengemaakte video van het mooie winterse weer. Video gemaakt op 20 januari 2013 en ook het laatste nieuws….

 

Amsterdam, 21 januari 2013 >> Ja, ik zit hier nu weer even in de kliniek en heb afgelopen nacht mijn laatste nacht hier doorgemaakt. Vanmiddag om half vier volgt er een ontslagbespreking, in aanwezigheid van Rob, mijn psychiater hier en de psychiater van De Amstelmere en misschien ook mijn spv’er en mijn moeder. Na het ontslaggesprek kan ik dan eindelijk naar huis. Zoals ik al eens eerder heb laten weten ga ik me er heel erg voor inzetten om herhalingen zoals van de afgelopen 9 maanden te voorkomen. De medicatiewijziging heeft mij ook goed gedaan en ik blijf er stabiel onder. Na komende week gaat de apotheek mijn medicijnen aan huis bezorgen, wat wel zo gemakkelijk is. Later volgt er een nieuw berichtje van mij, maar dan ben ik waarschijnlijk al thuis…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: