Goed gestemd en optimistisch, ondanks rugklachten…

Amstelveen, donderdag 24 januari 2013 > Inmiddels is het alweer donderdag en het doet me plezier te vertellen dat het goed met mij gaat. Mijn stemming is goed en stabiel en ben ook vrij optimistisch aangaande de toekomst, een toekomst waarin ik veel wil gaan ondernemen. Ik ben nog aan het onderzoeken wat ik in de toekomst het liefste zou willen, en wat juist niet. Ik denk dat het ook goed is om over zulk soort dingen na te denken.

Morgenochtend om kwart voor twaalf moet ik op de Amstelmere zijn voor een half uurtje muziektherapie, om twee uur in de middag gevolgd door een bezoekje van iemand van de ribw zorg aan huis, samen met de psychiater. E komen allebei bij mij thuis langs.

De medicatie is ook goed geregeld. Vanaf heden wordt mijn medicatie wekelijks thuisbezorgd, en dat is wel zo goed geregeld. Wel wil ik in de loop van komende week een keertje langs de huisarts, in verband met de klachten die ik al geruime tijd in mijn rug heb. Die harde matrassen zoals je die in de klinieken aantreft zijn niet echt bevorderlijk geweest voor de conditie van mijn rug. Vaak wordt dat erg eenzijdig toegeschreven aan mijn lichaamsgewicht. Natuurlijk is het zo dat mijn lichaamsgewicht te hoog is, maar ik denk dat het verkeerd is om die vreselijke rugpijnen uitsluitend toe te schrijven aan dat overgewicht. In vroegere jaren liep ik bij een specialist, en die had toen heel duidelijk gezegd dat het belangrijk is dat ik op een goede matras lig, en dat was in alle klinieken die ik de afgelopen 9 maanden heb bezocht geenszins het geval. Ik betreur dat…

Vanmiddag ben ik even langs computerwinkel Mycom in het stadshart van Amstelveen geweest, om twee geheugenbankjes te kopen voor de uitbreiding van het internet RAM geheugen van mijn Mycom computer uit februari 2007. In theorie is het zo dat ook zwaardere computerprogramma’s gemakkelijker kunnen draaien op een computersysteem met meer intern geheugen… En 8- in plaats van 4 gigabyte RAM geheugen is wel een groot verschil… Heb vanavond ook nog geprobeerd een nieuwe video te plaatsen, maar dat is helaas mislukt. Volgende keer beter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: