Binnenkort behandeling bij fysiotherapeut i.v.m. rug.

Amstelveen, 31 januari 2013 >> Vanmiddag heb ik telefonisch overleg gepleegd met mijn huisarts, die mij belde vanwege mijn rugklachten die ik al geruime tijd heb. Hij adviseerde me om me aan te melden bij een fysiotherapeut en om daar onder behandeling te gaan. Tegenwoordig heb je ook geen verwijzing meer nodig daarvoor, maar mocht het zo zijn dat je met een verwijzing meer behandelingen vergoed krijgt dan moet ik hem even bellen daarvoor. De huisarts wil daarvoor gerust een verwijzing uitschrijven.

Mochten die behandelingen eventueel geen baat hebben dan gaan we verder kijken naar een oplossing. De pijn is erger en voel ik ook eerder met vochtig weer zoals nu het geval is. Vochtige lucht is slecht voor mijn rug, met mooi en zacht weer heb ik er ook wel last van maar dan treden de klachten pas na langere tijd op de dag op.

Morgenochtend ben ik weer een uurtje op de Amstelmere, van twaalf tot half een een gesprek met een waarnemend spv’er, en aansluitend om half een nog een half uurtje muziektherapie. Per volgende week maandag ga ik in groepsverband meedoen aan het onderdeel muziektherapie. Verder was het vandaag wel een aardige dag. Aanstaande zondag komt Rob bij mij op visite waarschijnlijk. Hij zou me nog bellen om dat te bevestigen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: