Nieuwe video, toestand nog altijd stabiel, wel iets teveel aan aktiviteiten…

Amstelveen, 18 februari 2013 >> Ja, het gaat nog steeds goed met mij en ik ben stabiel. Wel heb ik het gevoel dat de hoeveelheid aan aktiviteiten per week me eigenlijk net iets teveel wordt. Ik heb dat ook aangegeven bij mijn spv’er die daar gelukkig heel begripvol tegenover staat. Het is ook belangrijk zulk soort dingen bijtijds aan te geven. Het was namelijk wel zo afgesproken dat ik tenminste een vrije doordeweekse dag in de week heb, een vrije dag die nu vanwege de toch noodzakelijke wekelijkse bezoekjes aan de fysiotherapeut, in het gedrang is komen te verkeren. Per volgende week hoop ik in ieder geval de dinsdag helemaal vrij te zijn. Morgen lukt dat niet vanwege (o.a.) een bezoek aan de tandarts, en heb geen idee hoe lang dat daar gaat duren. Nee, deze week zit ik echt overvol, en dat vind ik helemaal niet prettig.

Volgens afspraak heb ik in ieder geval nog steeds drie contactmomenten met de hulpverlening per week, en daarnaast op woensdag creatieve therapie, wat ik een leuke bezigheid vind. Echter, de muziektherapie komt voor mij over enige tijd te vervallen. Ik heb daarnaast ook nog een gigantische hoeveelheid werk te doen voor wat betreft het opruimen van overgebleven spullen van de brand van dec.2010, en van alle spullen hier in huis, en ben daarnaast ook mantelzorger van mijn moeder, iets wat ik uit liefde voor haar doe…

De hulpverlening is erg tevreden over mij en daar ben ik blij mee. Het onderdeel muziektherapie zal over enige tijd wel komen te vervallen voor mij, zo lang als er nog zoveel andere dingen zijn te doen in de week daarnaast, vind ik het wel best zo, en ook daar hebben ze binnen de ggz alle begrip voor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: