Bezigheden aan nieuwe website, binnenkort jarig…

Amstelveen, vrijdag 1 maart 2013 > Ja, de laatste dagen ben ik druk in de weer om van mijn nieuwe website op www.mediavanboudewijn.nl iets moois te maken. Niet dat deze website al in een keer klaar zal zijn, want er zullen nog zeer regelmatig nieuwe updates verschijnen van de website. Niet alleen een selectie van video ‘s, maar ook een ruime selectie uit een groot archief van geluidsopnamen op cassette. Het is een leuke klus, al moet ik wel nog leren werken met de webssite bewerkingssoftware. Soms verloopt een update van de site niet helemaal goed. Inmiddels kun je het eerste officiele exemplaar van mijn website bewonderen op het genoemde adres. Het betreft hier een videomontage over het natuurverschijnsel tweelingzielen, van ongeveer twee en een half uur lengte.

Komende maandag over twee weken ben ik jarig. Dat zal zijn op maandag 18 maart aanstaande. Wie die dag langs wil komen is van harte welkom, maar ik maak er niet al te veel drukte van. Het gaat hem om de gezelligheid. We zien wel wie er komt en wie niet. Alles geheel vrijblijvend en onvoorwaardelijk, d.w.z. het is niet verplicht kado ‘s mee te nemen op mijn verjaardag.

Welnu, ik stop er weer even mee, en binnenkort weer meer nieuws…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: