Etentje bij Grieks restaurant, vluchtige ontmoeting met onbekende in winkelcentrum Kostverlorenhof

Amstelveen, zaterdag 2 maart 2013 > Vandaag was best wel een aardige dag. De eerste versie van mijn website op www.mediavanboudewijn.nl staat erop en draait redelijk goed. Bij het bekijken van de video op de startpagina van deze website krijg je bij volledig beeld een niet beeldvullende weergave van de  video, maar dit veranderen lijkt nogal lastig te zijn, maar misschien vind ik er later nog een oplossing voor. Video’’ s vragen meer bytes aan opslagruimte, waardoor de nadruk bij dit site toch zal komen te liggen bij audio, bij geluidsopnames die ik de achterliggende 39 jaar heb gemaakt. Toch wil ik wat verder gaan experimenteren met het maken en bewerken van videomontages. Het is het zoeken naar een compromis, dat wil zeggen, hoe krijg ik een zo optimaal mogelijke beeldkwaliteit bij een zo laag mogelijke benodigde opslagruimte, gemeten in megabytes. Ook is het nog even uitzoeken welk bestandsformaat daarbij het meest gunstig werkt. Vooralsnog lijkt dat mp4 te zijn.

Na vanmiddag wat boodschappen gedaan te hebben voor het weekend ben ik in de late namiddag met mijn moeder langs het Griekse restaurant gegaan in winkelcentrum Kostverlorenhof en hebben daar een heerlijke maaltijd besteld om mee te nemen. Ik heb ervan genoten. Ja, die Grieken kunnen best wel lekker koken heb ik gemerkt. Daarna heeft mijn moeder me weer terug naar huis gebracht.

Toen ik dat winkelcentrum binnen kwam lopen hoorde ik nog iemand gedag zeggen. Op enige afstand zag ik daar een vrouw staan met een bakfiets, die geld uit de automaat aan het halen was. Ze sprak me aan, maar ik kon er niet achter komen wie dat nou eigenlijk geweest is, zo op een afstand. Dan moet het iemand zijn die mij kent, al is het dan wel zo dat die persoon iets aan haar uiterlijk heeft veranderd, waardoor ik haar mogelijk niet herkende. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan de haardracht. Ik ken tot nog toe geen enkele vrouw met langer haar. Het is dat mijn moeder al in het restaurant was toen dit gebeurde, want anders had ik haar zeker even aangesproken. Ik zou het toch leuk vinden om erachter te komen wie deze belangstellende persoon geweest kan zijn. Als ik me haar probeer voor te stellen met wat korter haar dan doet dat me eigenlijk maar aan een iemand denken, iemand die ik ruim een jaar geleden in de ggz kliniek heb ontmoet en waarmee ik een hechte band had gedurende enige tijd. Blijft toch jammer dat dat zo stuk is gelopen, ik mis dat contact soms best nog weleens….. Zo gek is dat niet, want die persoon was wel mijn tweelingziel. We werden destijds echter niet begrepen (en ikzelf niet voor vol aangezien, in tegenstelling tot zij, misverstanden alom) door de hulpverlening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: