Persoonlijke ontwikkeling en diepere bewustwording (video Gebeurtenissen, deel 1 en 2)…

Amstelveen, 13 maart 2013 >> Ja, hierboven twee interessante video’s, vandaag gemaakt. Helaas kan ik van deze twee video ‘s niet een geheel maken en deze op youtube plaatsen, aangezien ik voorlopig gebonden ben aan een maximum lengte van 15 minuten per video. Daarom heb ik de video in twee aaneensluitende delen gesplitst.

Bijgaande video’s zijn ook heel mooi, want is het niet heel mooi dat je stapsgewijs steeds meer van jezelf leert houden, jezelf leert waarderen als een uniek mens? Dat zou ook weleens kunnen betekenen, het begin van een totaal nieuw leven. Ik hoop dat deze ontwikkeling zich zal blijven voortzetten. Het blijft toch jammer dat ik in het verleden ten onrechte ben beschuldigd van stalkgedrag. De post die ik na het vertrek van Flor vorig jaar januari van de open afdeling aan haar heb gestuurd, kwam voort vanuit zuiver positieve belangstelling voor haar. De bedoeling erachter was, anders gezegd, alleen maar positief en bedoeld als steuntje in de rug. Echter, deze handelingen werden door de ggz jammer genoeg en ten onrechte afgedaan als stalkgedrag. IK betreur dat, ze hebben daarmee iets kapot gemaakt wat mij zeer dierbaar was…, en wat het mooiste was in heel mijn leven…, het contact met Flor.  Ook mijn moeder en overige familieleden betreuren het nog altijd dat ik ten onrechte in een kwaad daglicht werd en nog altijd word gesteld.

Op de dashboard pagina van mijn weblog zag ik dat iemand informatie had gezocht over “het loskomen van je tweelingziel”. Nou weet ik niet zeker of dit op mij persoonlijk betrekking heeft, of dat het afkomstig is van een toevallige passant op de zoekmachine Google bijvoorbeeld, maar goed. Je kunt natuurlijke processen die alles met energie te maken hebben, zoals een tweelingzielenband, niet op een geforceerde manier stopzetten als het de bedoeling is dat je later met elkaar verder gaat. Dat proces wordt bovendien, spiritueel gezien, door Goddelijke krachten geleid. Je kunt het wel stopzetten, maar als het toch de bedoeling zou zijn dat je met elkaar verder gaat, dan kan dat stopzetten uiteindelijk juist tegen je gaan werken, in die zin dat het je welzijn ernstig ondermijnt. Je zult dan altijd het gevoel met je mee blijven dragen dat je iets wezenlijks mist in je leven wat er in vroegere tijden nog wel was. Ik moet tot mijn schande bekennen dat ik dit alles zelf ook heb meegemaakt het afgelopen jaar. De hel op aarde is er niks bij. Door het algemeen geldende contactverbod met betrekking tot mijn tweelingziel voelde ik mij zo machteloos dat ik daarin bleef hangen. IK kon niks doen en ben, evenwel onbewust, al die maanden mijn aandacht gaan richten op andere mensen en dingen, buiten mijn tweelingziel. Ik was totaal wanhopig toen. Dat moet mijn tweelingziel ook hebben gevoeld, zo realiseer ik me pas sinds enkele dagen, en ik vind dat een uitermate spijtig iets. Nee, dit had niet mogen gebeuren en zou het jammer vinden als die band met haar hierdoor blijvende schade zou opleveren. En zeker nu in deze periode waarin ik in korte tijd zoveel verder ben gekomen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarbij komt dat ik bij een eventueel vervolg ook best eens wat meer initiatief kan nemen richting haar, want dat is ook iets wezenlijks wat ik deze week ook geleerd heb. IK vind het zeer spijtig dat het mij vanuit de ggz onmogelijk werd gemaakt contact te leggen en op een gedoseerde manier te blijven onderhouden met Flor. Ik wilde dit toch nog even kwijt… We hebben nooit de kans gekregen elkaar beter te leren kennen in het dagelijkse leven, maar de situatie is nu wel anders. We zijn nu niet meer opgenomen.

Hoe dan ook ik hoop er maar het beste van, zowel voor haarzelf als voor mij. Want een breuk van de energetische band is iets waar we allebei veel last van zouden krijgen… Ik zou de negatieve kanten van het verleden juist willen afsluiten en aan een nieuw leven beginnen. Dat probeer ik nu op te bouwen, en lukt ook vrij aardig, alleen ja, ik zeg je heel eerlijk dat ik dat zo mooie vriendschappelijke contact met F. wel heel erg mis… Bedankt GGZ, bedankt ook mensen uit de woongroep die mij destijds ten onrechte in een kwaad daglicht hebben gezet richting de ggz, als zou ik mensen achtervolgen. Bedankt ook voor de aangerichte schade aangaande het contact met F. Dit was nog een stukje boosheid die ik voel, en die er toch even uit moest… Weet je wat pas echt stalken is? Dat is als je lange tijd dagelijks om drie uur in de nacht telefonisch wordt bedreigd door het nieuwe lieve vriendje van je ex. Daar werd ik op laatst echt knettergek van, en het hield maar niet op, in de periode dat mijn ex en ik uitelkaar gingen. Maar iemand waarmee je een zeer diepe vriendschappelijke band hebt uit positieve belangstelling en als steuntje in de rug een kaartje of briefje sturen is iets heel anders, dat heeft, zoals ook mijn moeder zegt, niets met stalken te maken, wel met oprecht om iemand geven als goede vrienden, met heel mijn hart en ziel… WANT DIT LAATSTE IS WEL DEGELIJK DE ENIGE ECHTE WAARHEID !!!

Over het onderwerp loslaten van tweelingzielen vond ik op internet nog het volgende artikel van Carma Coaching:

LIEFDE DIE OVERWINT HOEFT NIET MEER LOSGELATEN TE WORDEN ! !

Tweelingzielen maken heel veel mee en moeten veel extreme confrontaties doorstaan.  Door al deze confrontaties overwin je één voor één alle kanten van het (onbedwingbare) ego. Als dat is gebeurd, na heel veel verschrikkelijke pijn, merk je dat jullie nog steeds staan, al is er zoveel ingestort. Dan is er geen pijn, jaloezie, boosheid of angst meer over. Geen beschuldigingen of negativiteit. Dan is er absoluut niets anders dan pure liefde. Die liefde is begripvol, vergevend en onvoorwaardelijk. Dan pas ben je klaar voor elkaar.  De sleutel? Onvoorwaardelijk liefhebben, ongeacht de daden van je tweelingziel.  Loslaten in ‘aardse’ begrippen betekent het loslaten van bezitsdrang.

Besef dat jullie één zijn, je bezit elkaar niet. Je bent altijd samen. Dat wat we altijd hebben geleerd over ‘normale’ liefdesrelaties moeten we niet proberen toe te passen op deze prachtige liefde. Deze liefde is anders, het is puur , goddelijk en vrij. Zo moeten we de ander ook zien en behandelen. Geen voorwaarden, geen jaloezie, gun hem/haar het mooiste van de wereld. Wees niet bang, want je TZ is altijd bij je. Zodra dat niveau is bereikt, pas als alle afhankelijkheid en angst overwonnen is kun je bij elkaar zijn. Niet omdat je niet zonder elkaar kunt (want dat moet je loslaten en groeien in het vinden van je eigen geluk), maar omdat je (al kun je zonder elkaar) samen wilt zijn en elkaar verdient.  Je moet bij elkaar (in een relatie) willen zijn om de júiste reden en het kan niet zijn uit bezit, angst, gemis, pijn, onzekerheid (ego).

Dit wordt overwonnen en als dát is gebeurd, is het enige wat jullie bij elkaar brengt diepe onvoorwaardelijke liefde. En dan pas ben je klaar voor die alles verzengende liefdesrelatie. Dat zijn geslaagde tweelingzielen! Als je moet loslaten zijn er nog lessen die geleerd moeten worden. Werk aan jezelf en verdrijf het ego.  Als het teveel wordt, kijk in de spiegel en vindt de ander in jouw ogen. Kijk diep en besef dat hij/zij in je zit. Dat geldt ook andersom, niemand anders kan dit gevoel bij je TZ losmaken, hij/zij is ook één met jou. Haal daar optimisme, kracht en energie uit en vertrouw op die liefde. Die is er voor jou!  Dit is jouw lot en dit hoef je niet los te laten. Nooit. Maar eerst moet je heel wat doorstaan. Op bepaalde momenten gaat het er erg heftig aan toe en is het heel zwaar.  Maar geef ook dan niet op, want het hoort bij het proces.

Wat je er voor terugkrijgt? ALLES!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: