Problemen met invoegen video’s op weblog met andere pc, ontwikkelingen op spiritueel gebied, nieuwe digitale harddisk aangeschaft en gemonteerd.

Amstelveen, 17 maart 2013 >> Ja, morgen ben ik dan eindelijk jarig. Ik verwacht echter weinig of geen bezoekers morgen. Een goede vriend komt in plaats van morgen komende zondag langs in verband met mijn verjaardag. Ja, en verder heb ik ook geen echte vrienden, Rob is zo ongeveer de enigste, maar heb met hem altijd wel een goed contact gehad tot op heden.

Gisteren heb ik een nieuwe digitale harde schijf van 512 gb. in mijn computer gemonteerd, en vandaag alle software er opnieuw op geinstalleerd. Alles werkt prima, behalve het programma Windows Writer, wat ik altijd gebruik voor het schrijven en plaatsen van mijn weblogartikelen. Ik probeerde er daarnet, op de andere computer een video vanaf youtube in te voegen, maar helaas tevergeefs. Ik kan morgen proberen dat programma te verwijderen van de harde schijf en opnieuw te installeren vanaf de site van MIcrosoft, en anders zou ik nog kunnen proberen om op die computer voortaan artikelen te schrijven, direkt op de dashboard pagina van WordPress, en daar handmatig de video’s in te voegen, maar ik weet niet zeker of dat werkt…

Bovenstaande liedjes zou ik willen opdragen aan alle tweelingzielen die dit lezen. Vooral inhoudelijk hele goede songs, met name de song van Roxette.

Morgen hoop ik weer een nieuwe video te maken, waarin ik verder in ga op mijn persoonlijke spirituele groeiproces en mijn opmerkelijke ervaringen gedurende dit proces. Zo voelde ik een aantal dagen geleden, toen ik net in bed lag, lichte speldenprikjes, even een paar centimeter aan de rechterkant van het kruinchakra, op mijn hoofd dus. Daarnaast voel ik op afstand ook heel duidelijk dat de band, energetisch gezien, met Flor nog altijd sterk is, althans weer sterker is geworden sinds ik denk een week of twee. Er bestaat ook een bijzonder helder telepatisch contact, wat vloeiender verloopt dan ooit eerder in ons proces. Dit zijn ook allemaal dingen, ontwikkelingen, verschijnselen waarover veel door derden is geschreven. Zie bijvoorbeeld ook de bijgaande artikelen bij mijn vorige weblogartikel, voor meer info. Natuurlijk beleef je tijdens zo’n proces ook weleens een bepaalde pijn, maar dat is natuurlijk, en het hoort bij het proces.

Voor nu wil ik het hierbij laten. Ik ga nu wat rusten en wat slapen. Morgen zeer waarschijnlijk weer een nieuwe video en een wat uitgebreider artikel. Heel veel lieve groeten aan jullie lezers, in het bijzonder ook aan Flor, mocht zij dit lezen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: